Uudis

Maret Vaher tegi Eesti MV-l orienteerumisajalugu

Põlvamaal Mammaste suusakeskuses toimusid Eesti meistrivõistlused märketeatesuusatmises. Naiste teaterajal kindlustas Maret Vaheri viimase vahetuse võimas sõit võidu OK Põlva Kobrasele (naiskonnas veel Annika Rihma ja Helen Heinväli). Selle medalivõiduga tegi Maret Eesti orienteerumisspordi ajalugu, võites oma sajanda Eesti meistrivõistluste medali. Poodiumile jõudsid veel OK Võru (Tuuli Mäeots, Kerstin Uiboupin, Raili Raudsepp) ja OK Kape (Merike Vanjuk, Marili Zimmermann, Jana Kink).
Meeste teaterajal võttis kindla võidu ühtlaselt tugeva koosseisuga Värska OK Peko I meeskond Tiit Toomas, Sander Linnus ja Even Toomas. Ligi kuus minutit võitjatest hiljem pidasid tulise heitluse kahvatumatele medalitele OK Võru (Timo Sild, Tarmo Siimsaare, Tõnis Uiboupin) ja OK Ilves (Tõnis Jürimäe, Kristo Heinmann, Tarvo Klaasimäe). Napi kümne sekundiga jäi peale Võru meeskond.
Naisjuunioridest võidutses Värska OK Peko (Kaisa Raudkepp, Daisy Kudre, Piret Pärnik), järgnesid JOKA ja OK Põlva Kobras. Meesjuunioride võit kuulus OK Võrule (Jüri Joonas, Kalev Ermits, Lauri Sild), OK Põlva Kobras/Põlva Spordikooli ja Harju KEK RSK ees.
Tüdrukute N14-16 vanuseklassis võitis OK Võru (Silvia Luup, Laura Joonas, Marianne Haug), järgnesid OK Põlva Kobras ja OK Peko I. Poiste samas vanuseklassis võitis OK Põlva Kobras/Põlva Spordikool I (Oliver Jõgeva, Martin Zvirblis, Priit Võsupärg), järgnesid Värska OK Peko I ja SRD SK.
Naisseenioride võit kuulus OK Ilvesele (Triin Vask, Ülle Põldoja, Minija Pääslane), järgnesid OK Põlva Kobras ja OK Võru. Ka mmeste võit kuulus OK Ilvesele (Tiit Tali, Indrek Ümarik, Raivo Rõõm), järgnesid Rakvere OK ja OK Orvand.