Uudis

Jüriööjooksul võidutses taaskord SK Saue Tammed

Jüriööjooksul võidutses taaskord SK Saue Tammed

51.Jüriööjooks peeti Tõrva linna lähiümbruse metsades. Korraldajad, eesotsas peakorraldaja Arvo Saali, rajameister Voldemar Tasa ja Valgamaa Spordiliidu ning Tõrva linnaga , suutsid korraldada igati õnnestunud ja väärika Jüriööjooksu, mis pakkus mõnusaid orienteerumiselamusi ja toredat kaasaelamislusti kõigile osalejaile.
Võistlusel domineeris taas viimaste aastate Jüriööjooksude valitseja SK Saue Tammed. Kui avavahetuses võidutses Kristo Heinmann OK Ilvesest ja teise vahetuse järel viis Annika Rihma napi eduga liidriks OK Põlva Kobrase, siis alates kolmandast vahetuses algas Tammede pidu ja finišis oli edu järgnevate ees enam kui kümme minutit. SK Saue Tammed jooksius koosseisus Jürgen Einpaul, Kirti Rebane, Erki Aadli, Viivi-Anne Soots ja Peeter Pihl.
Kui võitjas kahtlust ei olnud, siis seda ägedam heitlus käis järgnevatele poodiumikohtadele. Viimases vahetuses said OK Võru (ankrumees Lauri Sild), JOKA (Kristjan Trossmann) ja OK Ilves (Kenny Kivikas) raja keskosas kokku ning tuline heitlus kestis lõpujooneni. Lõpujoonel oli neist edukaim OK Võru , kes jooksis koosseisus Jaagup Truusalu, Karmen Alnek, Markus Puusepp, Vieda Lusa ja Lauri Sild). Viimase poodiumikoha hõivas JOKA koosseisus Jaan Tarmak, Evely Kaasiku, Tiit Tähnas, Sigrid Ruul ja Kristjan Trossmann.
Noorte arvestuses viisid võidu koju Värska OK Peko noored Reigo Teervalt, Doris Kudre, Rainer Parve, Piret Pärnik ja Kristjan Linnus. Veteranide seas oli parim Harju KEK RSK koosseisus Eduard Pukkonen, Marje Viirmann, Maido Kaljur, Gea Rennel ja Mati Preitof.
Harrastajate parim võistkond oli Mercury-LUS , kus jooksid Margus Hallik, Anneli Ambel ja Tarmo Pöör. Seiklusspordi rajal võidutses tasavägise heitluse järel võistkond Gäng koosseisus Aleksander Pritsik, Jaak Väärsi ja Jaak Rootsalu.
Osalejate tänud tänavuse Jüriööjooksu korraldajatele ja kohtumiseni järgmisel 52.Jüriööjooksul Keilas.