Uudis

Nädalavahetusel selgitatakse Selgisel Baltimaade parimaid

Nädalavahetusel selguvad Selgisel Baltimaade parimad orienteerimisjooksus. Konkurentsi on tihendamas ka Peterburi ja Valgevene koondised.
Eesti eest asuvad heitlema:
Mehed – Olle Kärner, Sander Vaher, Peeter Pihl, Andreas Kraas, Timo Sild, Kristo Heinmann, Erkki Aadli, Marek Nõmm, Jürgen Einpaul, Kristjan Trossmann, Rain Eensaar, Jaagup Truusalu ja Timmo Tammemäe.

Naised – Merike Vanjuk, Kirti Rebane, Annika Rihma, Maret Vaher, Karmen Alnek, Helena Heinväli, Eleri Hirv, Jana Kink ja Ly Trei.

Juuniorid/noored – Piibe Tammemäe, Adele Puusalu, Katrin Vinkel, Sigrid Ruul, Hannula-Katrin Pandis, Lauri Sild, Kenny Kivikas, Raido Mitt, Jonatan Karjus, Tauno Tiirats, Kaia Kivikas, Kerstin Uiboupin, Kaisa Raudkepp, Evely Kaasiku, Marili Zimmermann, Rene Post, Aleksandr Shved, Uku-Laur Tali, Jüri Joonas, Sergei Rjabõshkin, Martin Ling, Madli-Johanna Maidla, Margret Zimmermann, Triinu Rooni, Jaana Olvet, Tõnis Laugesaar, Kristjan-Martin Kirjanen, Oliver Jõgeva, Kevin Koskinen, Anti Sõukand, Marianne Haug, Alina Kramarenko, Kristel Sibul, Doris Kudre, Veiko Vinkel, Janek Piirisild, Martin Sulg, Andreas Aadli.