Uudis

Viis eestlast juunioride MM-i lühiraja finaalis.

Viis eestlast juunioride MM-i lühiraja finaalis.

Juunioride maailmameistrivõistluste lühiraja eeljooksudes jooksid A-finaali koha välja 5 eestlast. Nii neidudel kui noormeestel oli kolm gruppi, kust igaühest 20 paremat pääsesid homsesse A-finaali, ülejäänud stardivad B-finaalis.
Naisjuuniore oli finaalikohtade eest heitlemas 125. Meie neidudest jõudis A-finaali Sigrid Ruul (17.koht) ja Piibe Tammemäe (19.koht). Napi 6 sekundiga jäi A-finaalist välja Adele Puusalu (21.koht), Katrin Vinkel oli eeljooksus 29.kohal.
Noormehi oli eeljooksudes stardis 158. Eestlastest jõudsid A-finaali Kenny kivikas (6.koht), Lauri Sild (9.koht) ja Jonatan Karjus (14.koht). A-finaali lävepakk jäi seekord ületamata Tauno Tiiratsil (24.koht) ja Raido Mittil (38.koht).