Uudis

Selgusid noorte ja veteranide teateorienteerumise Eesti meistrid

Selgusid noorte ja veteranide teateorienteerumise Eesti meistrid

Kärgandi mägedes jätkusid Eesti meistrivõistlused noorte ja veteranide teatejooksudega. Tipptasemel maastik, kaart ja rajad ning lisaks mõnus päikeseline ilm tagasid orienteerumiselamuse kõigile osalistele ning ka võistluspinget jagus kõikidesse võistlusklassidesse.
Meesjuunioride võistluses lõpetas kindla eduga OK Võru I meeskond koosseisus Jüri Joonas, Jonatan Karjus ja Lauri Sild , saavutades aja 2:08.36. Järgnesid OK Põlva Kobras 2:14.06 ja OK Ilves 2:19.40.
Naisjuunioride heitluses selgus võitja alles viimases vahetuses, kus võidu võttis JOKA naiskond Evely Kaasiku, Kadi-Liis Minn ja Sigrid Ruul ajaga 2:19.15. Järgnesid OK Ilves 2:22.23 ja OK Põlva Kobras 2:46.58.
Poiste M14-16 klassis võidutses OK Võru I meeskond Rait Ernits, Anti Sõukand ja Kevin Koskinen ajaga 2:31.51. Järgnesid Värska OK Peko 2.45.56 ja OK Võru II 2:47.43. Samaealiste tüdrukute konkurentsis võidutsesid samuti võrokesed Marianne Haug, Silvia Luup ja Laura Joonas ajaga 1:54.09. Hõbemedali võitis OK Põlva Kobras ajaga 1:57.51 ja pronksi Värska OK Peko 2:06.50.
Seenioridest võidutsesid N35-40 klassis OK Saue Tammed koosseisus Edith Madalik, Marje Venelaine ja Kirti Rebane, M35-40 klassis OK Ilves meeskond Alar Abram, Indrek Ümarik ja Priit Pääslane, N45-50 klassis Harju KEK RSK naiskond Marje Viirmann, Tiina Talisoo ja Gea Rennel, M45-50 klassis Värska OK Peko meeskond Martti Parve, Jüri Pärnik ja Toivo Toomas, N55 klassis OK TON naiskond Mare Niitsoo, Ilse Uus ja Kiira Tarassova, M55-60 klassis OK Ilves meeskond Arvo Kivikas, Lembit Nöps ja Udo Lüüs ning klassi M65 OK Kape I meeskond Endel Remmet, Arne Kivistik ja Heino Mardiste.