Uudis

XXII Suunto Gamesi võitjad selgunud

Rahvusvaheline orienteerumisjooks XXII Suunto Games 627 osavõtjaga, toimus Põlvamaal Hatikul ning viiendat korda oli selle võistluse korraldajarollis OK Põlva Kobras. Kahepäevase võistluse võitjad selgusid teisel päeval viitstartidega, kus eelmise päeva võistlusklasside võitjad startisid esimestena ja nende järel järgmised ,vastavalt avapäeva ajalisele kaotusele.
Paremus selgitati 52 võistlusklassis. Osavõtjaid lisaks eestlastele veel üle saja osaleja Soomest, samuti Lätist, Rootsist, Venemaalt ja esindatud oli ka Island.
Põhiklasside esikolmiku kohtadele peeti maha nauditav duell.
Meeste eliidis tõusis kolmandalt kohalt võitjaks Kristo Heinmann OK Ilvesest. Teine koht kuulus Läti klubi Grundzale esindajale Arturs Paulisele (-17 sekundit) ja kolmas koht Timo Sillale OK Võrust (-24 sek).
Ka naiste põhiklassi ei suutnud avapäeva liider edu hoida. Venelanna Ekaterina Popovits tõusis tugeva jooksuga eilse päeva neljandalt kohalt võitjaks. Merike Vanjuk (OK Kape) kaotas 23 sekundit ja Kirti Rebane (Saue Tammed) 2 minutit ja 33 sekundit.
Juunioride parimad Tauno Tiirats OK Ilvesest ja Adele Puusalu OK Põlva Kobrasest suutsid oma esimese päeva liidrikohta kaitsta.