Uudis

Esimene suusaorienteerumise EOL noortelaager

Esimene suusaorienteerumise EOL noortelaager

3.-6.jaanuri 2011 korraldatakse esmakordselt suusaorienteerumise EOL noortelaager. Laager toimub Tartumaal, Sillaotsa Põhikoolis (Vooremäel).
Laager on mõeldud kõigile noororienteerujatele. Laagris on võimalus osaleda peale noorte ka kõigil ülejäänud soovijail. Laager kestab 4 päeva, mille sisse jääb üks võistlus 4.jaanuaril (Tartu linna auhinnavõistlused märkeorienteerumises, mis on ka EOL noorte karikasarja üks osavõistlusi) ning kaardiga treeningud maastikul. Laager toimub ka kehvade ja olematute lumeoludega. Laagris osalejal vajalik arsti luba ja alaealistel kirjalik lapsevanema nõusolek. Laagrisse registreerimine www.osport.ee kuni 23. detsembrini 2010.a. õhtuni. Laagri osalustasu 620.- krooni. Laagri nimekirja on teid pandud kui laagrist osalustasu on üle kantud OK Ilvese arvelduskontole : 1120086880.
Laagri korraldajaks on OK Ilves ja Raivo Rõõm