Uudis

Lillehammeris algavad suusaorienteerumise tiitlivõistlused

Lillehammeris algavad suusaorienteerumise tiitlivõistlused

Olümpialinna Lillehammeri lähistel algavad tänavuse aasta suusorienteerumise Euroopa meistrivõistlused, juunioride maailmameistrivõistlused ja noorte Euroopa meistrivõistlused. Eestist on võistlustules 14 võistlejat, mis on meie kõigi aegade suurim koondis suusaorienteerumise tiitlivõistlustel.
Euroopa meistrivõistlustel stardivad Even ja Tiit Toomas klubist Värska OK Peko, Tarvo Klaasimäe OK Ilves ja Priit Randman Rakvere OK. Meeste eesmärgiks on sõita üle eelmisel aastal Euroopa meistrivõistlustel teatesõidus saavutatud 8.koht ja jõuda individuaalselt esikolmekümnesse.
Juunioride maailmameistrivõistluste koondisesse kuuluvad Daisy Kudre, Piret Pärnik, Mattis Jaama ja Sander Linnus Värska OK Peko, Evely Kaasiku JOKA ja Asso Kesaväli Rakvere OK. Noormeestest loodame häid esitusi äsja suusatamise juunioride MM-il Otepääl 15.koha ja eelmisel aastal suusaorienteerumise juunioride MM-il 19.koha saavutanud Mattis Jaamalt. Noormeeste teatevõistkonna eesmärgiks on jõudmine esikuuikusse. Samasuguse sihiga on stardis ka meie neiud, kes soovivad üle sõita eelmise aasta teatevõistluse 7.koha.
Noorte EM-il on omaealiste Euroopa paremikuga heitlemas Maarja Maranik Otepää SK, Tõnis Laugesaar Rakvere OK ja Rimmo Rõõm OK Ilves.
Koondise treeneriks on kauaaegne Eesti parim suusorienteeruja Raul Kudre.
Võistluste info ja tulemused korraldajate kodulehel http://www.skio2011.com/