Uudis

Daisy Kudre sõitis juunioride MM-il esitosinasse.

Suusaorienteerumise tiitlivõistlused Norras Lillehammeris jätkusid sprindiraja võistlusega. Kaheringiline sprindidistants nõudis head keskendumist ja kiiret kaardilugemist. Poolel rajal vahetati publiku ees kaarti ja pealtvaatajatel oli lisaks vahetule jälgimisele hea võimalus vaadata võistluste käiku ka võistluskeskuses suurelt ekraanilt.
Eestlastest hoolitsesid paremate tulemuste eest naisjuuniorid, kellest parimana saavutas Daisy Kudre tihedas konkurentsis 12.koha. Piret Pärnik lõpetas 16.kohaga ja Evely Kaasiku oli 34. Võidutses rootslanna Tove Alexandersson.
Meesjuunioridest võitis Gleb Tikhonov Venemaalt. Eestlastest oli parim Sander Linnus 23 kohaga, Asso Kesaväli sai 28. ja Mattis Jaama 34.koha.
Euroopa MV-l võttis meeste 3,7km ja 15 kontollpunktiga rajal võidu rootslane Peter Arnesson. Järgnesid soomlased, tavaraja maailmameister Staffan Tunis ja taas lõpetas pronksiga Olli-Markus Taivainen. Eestlaste tulemusteks olid Even Toomas 31.koht, Priit Randman 33.koht, Tarvo Klaasimäe 40.koht ja Tiit Toomas 50.koht.
Noorte EM arvestuses oli eestlaste parim Tõnis Laugesaar 13 kohaga. Rimmo Rõõm saavutas noormeestest 24.koha ja Maarja Maranik neidudest 25.koha.
Homme võisteldakse lühirajal.

Võistluste kodulehekülg www.skio2011.com

Raul Kudre ,
koondise treener