Uudis

Suusaorienteerumise Eesti meistrid selgitatakse Holstre-Polli mägedes

Viljandimaal Holstre-Polli mägedes selgitatakse Eesti suusaorienteerumise meistrid lühi- ja tavaraja võistluses. Medalitele heitlemas ja samas toimuvatel Eesti-Läti orienteerumisliiga võistlustel on stardis ligi 300 orienteerumissõpra.
Lühiraja võistluses oli kõige tihedam konkurents meeste eliitklassis, kus medalivõitu ihkas 44 võistlejat. 5,52 km ja 18 kontrollpunktiga rajal võttis napi 8 sekundilise eduga võidu Tarvo Klaasimäe Tartu orienteerumisklubist Ilves. Järgnes Leedu koondislane Nerijus Sulcys. Eesti meistrivõistluste arvestuse võitsid kahvatumad medalid Priit Randman Rakvere OK-st ja vanameister Raul Kudre Värska OK Pekost.
Naiste 4,14 km ja 14KP-ga rajal oli konkureerimas 14 õrnema soo esindajat. Esimese täiskasvanute Eesti meistritiitli võitis nooruke 17.aastane hiljutine juunioride MM-i 8 neiu Daisy Kudre Värska OK Peko, kes edestas minutiga Eesti suusaorienteerumise kauaaegset liidrit Maret Vaherit OK Põlva Kobrasest. Pronksmedali viis koju Piibe Tammemäe OK Orvandist.
Juunioride meistritiitlid võitsid Teele Randman ja Asso Kesaväli Rakvere OK-st.