Uudis

Jüriöö jooksu võitis taas SK Saue Tammed

Jüriöö jooksu võitis taas SK Saue Tammed

Keilas toimunud 52. Jüriöö jooksu võitis Saue Tamme I võistkond (Erik Aibast, Viivi-Anne Soots, Erkki Aadli, Kirti Rebane, Peeter Pihl), teisele kohale tuli Ilves I (Tauno Tiirats, Kaia Kivikas, Kenny Kivikas, Hannula-Katrin Pandis, Kristo Heinmann)ja kolmanda koha saavutas Võru I võistkond (Jaagup Truusalu, Eleri Hirv, Markus Puusepp, Kerstin Uiboupin, Kaur Kase).
Noortest võidutses Värska OK Peko II võistkond (Reigo Teervalt, Piret Pärnik, Rainer Parve, Daidy Kudre, Kristjan Linnus), järgnesid Võru noored ja OK West II. Seenioride konkurentsis võitis lõpuspurdiga Värska OK Peko III võistkond (Raul Zaitsev, Epp Käpa, Toivo Toomas, Ingrid Kala, Raul Kudre), järgnesid OK TON ja SK Mercury. Harrastajate võistkondade parimateks olid SK Mercury 4, võistkond Rämmanid ja Lennubaas. Jooksust võttis kokku osa 300 erinevas vanuses orienteeruja.

„Jooks oli viimaste aastate osavõturohkeim. Võistlus oli väga pingeline ning jooksjate tase väga kõrge. Rõõmu teeb, et põhijooksule eelnenud soojendusvõistlusest võttis osa väga palju lapsi,” ütles Jüriöö jooksu peakorraldaja Andrus Sipsaka.

Järgmine Jüriöö jooks toimub 23.-24. aprill Vastseliinas ning jooksu korraldab orienteerumisklubi Võru OK.