Uudis

XXI Peko Kevade võitsid Raido Mitt ja Merike Vanjuk

Suurel Reedel toimus Värska lähistel Tapetute mäel järjekorras juba XXI Peko Kevad. Võistlus oli esmalt planeeritud 9.-10. aprilliks, kuid erakordselt lumerikka talve tõttu tuli võistlus edasi lükata ja muuta formaati. Tavaliselt on Peko Kevad olnud kahepäevane, kuid sel aastal korraldati üritus ühepäevasena ja võisteldi ühisstardist tavarajal.
11,9 km pikkusel ja 36 kontrollpunktiga meeste põhiklassi rajal võitis Raido Mitt (OK Põlva Kobras) edastades teist kohta 3 minuti ja 1 sekundiga. Naiste põhiklassi 7,6 km pikkusel ja 17 kontrollpunktiga rajal võitis pikaajaline Eesti koondise liige Merike Vanjuk (OK Kape).
XXI Peko Kevade peakorraldaja Even Toomase sõnutsi võttis võistlusest osa 150 orienteerujat 29 erinevas vanuseklassis.