Uudis

Juunioride MM-i lühirajal kolm maailmameistritiitlit korraga

Poolas jätkusid juunioride maailmameistrivõistlused lühiraj finaaljooksudega. Eeljooksudes selgusid need 60 meest ja naist, kes heitlesid A-finaalis medalitele.
Meeste 4,3 km ja 17 kontrollpunktiga rajal tehti orienteerumisajalugu. Esmakordselt tiitlivõistluste ajaloos lõpetasid 3 parimat meest võrdse ajaga . Lõpuajaga 24.43 krooniti maailmameistriteks Robert Merl Austriast, Dmitry Nakonetchnyy Venemaalt ja Topias Tiainen Soomest. Eesti meesjuunioridest saavutas Kenny Kivikas 26.koha ja Tauno Tiirats 46.koha.
Naiste 3,5 km ja 14 kontrollpunktiga rajal saavutas juba kolmanda meistritiitli neil võistlustel taanlanna Ida Bobach, ajaga 23,10. Järgnesid Tove Alexandersson Rootsis 23.44 ja Emma klingenberg Taanist 24.16. Eesti naiste kohad A-finaalis olid 41.koht Kerstin Uiboupin, 51.okht Katrin Vinkel ja 52.koht Sigrid Ruul.
Homme joostakse võistluste viimase võistlusalana teatejooksud.