Uudis

Neli eestlast stardivad täna MM-i sprindi finaalis.

Neli eestlast stardivad täna MM-i sprindi finaalis.

Prantsusmaal toimuval orienteerumisjooksu maailmameistrivõistlustel selguvad täna esimesed medalivõitjad sprindirajal.
Ennelõunal toimusid eeljooksud, kus nii meestel kui naistel oli 3 erinevat eeljooksu, milledest igaühest 15 paremat pääsesid tänaõhtusesse finaaljooksu. Eeljooksudes oli stardis 5 eestlast ja neist neljal õnnestus jõuda täna õhtul toimuvasse finaali. Grete Gutmann lõpetas oma eeljooksu 5.kohaga, Kristo Heinmann 9.kohaga, Kirti Rebane ja Peeter Pihl 14.kohaga. Meie viies sportlane Annika Rihma tegi hea jooksu, ent finišis selgus, et ta oli jätnud ühe kontrollpunkti läbimata ning tema tulemus tühistati.
Õhtused finaalid onlinis http://live.woc2011.fr/index.php?id=sprint