Uudis

Itaalias algas rattaorienteerumise MM

Itaalias algas rattaorienteerumise MM

Esmaspäeval, 22.08 algasid Itaalias, Veneto maakonnas Vicenzas rattaorienteerumise IX MM-võistlused. Avapäeval olid kavas tavaraja eelsõidud, mis kujunesid mägisel maastikul ja +35 kraadise kuumusega väga pikaks. Eestlastest kvalifitseerusid homsesse finaali oma eelsõidus 6. olnud Tõnis Erm ajaga 1:36.08 (+5.36) ja oma eelsõidu 17. kohaga Lauri Malsroos ajaga 1:38.23 (+10.18).
Oma üheksandal MM-il jäi tavaraja finaalist esmakordselt välja Margus Hallik, kes oli sunnitud katkestama raja algusosas murdunud sadulaposti tõttu. Tõnis Erm arvatavasti teisipäevast üliränka tavaraja finaali valitseva kuumalaine tõttu ei sõida, et hoida jõudu oma lemmikdistantsideks.
Paralleelselt toimuva juunioride MM-i arvestuses sai eelsõidust 24. Ajaga edasi Taniel Tooming ajaga 1:12.39 (+15.57).

Tavaraja finaal algab teisipäeval eesti aja järgi kell 10.30.

Täielikud tulemused: http://www.mtbo2011.org/results.php

Edastas M.Hallik