Uudis

Selgusid noorte ja veteranide meistrid teateorienteerumises

Selgusid noorte ja veteranide meistrid teateorienteerumises

Põlula metsades jätkusid Eesti meistrivõistlused noorte ja veteranide teatejooksudega. Võistluspinget jagus kõikidesse võistlusklassidesse. Meesjuunioride võistluses lõpetas kindla eduga OK Ilves meeskond koosseisus Tauno Tiirats, Ott-Kaarel Kalm, Kenny Kivikas , saavutades aja 2:29.37. Järgnesid OK Põlva Kobras 2:39.31 ja Värska OK Peko 2:47.05. Naisjuunioride heitluses võitis oma kolmanda järjestikuse teatekulla JOKA naiskond Evely Kaasiku, Kadi-Liis Minn ja Sigrid Ruul ajaga 2:13.38. Järgnesid Värska OK Peko 2:17.47 ja OK Kape 2:33.19. Poiste M14-16 klassis võidutses OK Võru I meeskond Janek Piirisild, Anti Sõukand ja Tanel Papp ajaga 2:34.30. Järgnesid OK West 2:50.01 ja OK Ilves II 2:56.13. Samaealiste tüdrukute konkurentsis võidutsesid OK Põlva Kobras tüdrukud Karoliina Sikkal, Getter Matto ja Kristel Sibul ajaga 2:36.13. Hõbemedali võitis Rakvere OK ajaga 2:52.37 ja pronksi SRD SK I 3:03.15.
Seenioridest võidutsesid N35-40 klassis OK Ilves naiskond Triin Vask, Minija Pääslane ja Elo Saue, järgnesid OK Kape ja OK TON. M35-40 klassis OK West meeskond Olavi Loo, Ville Vinkel ja Raivo Reiman, järgnesid OK Ilves ja OK Saue Tammed. N45-50 klassis Harju KEK RSK naiskond Marje Viirmann, Tiina Talisoo ja Gea Rennel, järgnesid JOKA ja OK Võru. M45-50 klassis Värska OK Peko meeskond Martti Parve, Jüri Pärnik ja Toivo Toomas, Harju KEK RSK ja OK Kooperaator ees. N55 klassis OK Ilves naiskond Triin Kaasik, Epp Kroon ja Riina Kivistik, kellele järgnesid OK TON ja Harju KEK RSK. M55-60 klassis OK Ilves meeskond Avo Veermöe, Madis Oras ja Udo Lüüs, järgnesid OK TON ja Viljandi OK Lehola. Klassis M65 OK TON meeskond Mati Poom, Ants Tamm ja Heikki Kyyrönen, järgnesid SK Saue Tammed I ja OK TON.