Uudis

Ööpimeduses võidutsesid vanameistrid Andreas Kraas ja Kirti Rebane

Ööpimeduses võidutsesid vanameistrid Andreas Kraas ja Kirti Rebane

Kiirele orienteerumispindi Eesti meistrivõistlustele jätkuks selgitati sama päeva hilisõhtul ja öötundidel 46.korda Eesti meistri seikluslikul orienteerumisjooksu öisel tavarajal.
Öises metsas panid oma kogemustepagasi maksvusele vanameistrid Andreas Kraas ja Kirti Rebane.
Meeste 9,5 km ja 21 KP-ga rajal võidutsenud EKJ SK jooksja Andreas Kraas läbis raja ajaga 1:11.08. Järgnes päevase sprindivõistluse võitja Timmo Tammemäe OK Orvandist 1:11.51 ja pronksivõiduga üllatas Kaarel Kallas JOKA-st aeg 1:18.54.
Naiste 5,7km ja 13 KP-ga rajal oli SK Saue Tammede jooksja Kirti Rebase võiduaeg 50.25. Järgnesid Piibe Tammemäe OK Orvand 55.16 ja Annika Rihma OK Põlva Kobras 57.27.
Ülejäänud võistlusklassides olid öises metsas parimad Rene Post OK Põlva Kobras, Kerstin Uiboupin OK Võru, Tõnis Laugesaar Rakvere OK, Evely Kaasiku JOKA, Veiko Vinkel OK West, Marianne Haug OK Võru, Mati Korrol SK Mercury, Erika Joonas OK Võru, Dmitri Shved SRD SK, Tenno Alamaa OK Orvand, Lea Leppik TAOK, Mati Preitof Harju KEK RSK, Tõnu Taal JOKA, Marje Tobreluts OK Põlva Kobras, Rein Kriks Rakvere OK, Peep Koppel OK Kooperaator.