Uudis

Pika raja Eesti meistrid selgusid mere taga.

Pika raja Eesti meistrid selgusid mere taga.

Tänavuse aasta viimased Eesti meistrid selgusid ühistardiga pika raja võistluses Hiiumaal, Kõpu poolsaare metsades.
Meeste 24,4 km ja 30 KP-ga rajal oli esikolmik selgelt järgnevatest kiirem. Medalikolmiku omavahelises heitluses oli parim Alar Abram OK Ilvesest ajaga 2:45.05. Järgnesid Erkki Aadli SK Saue Tammed 2:45.25 ja Andreas Kraas EKJ SK 2:46.47.
Naiste 15,19 km ja 25 KP-ga rajal võttis kodusaarel võidu Merike Vanjuk OK Kape ajaga 1:54.21. Kahvatumad medalid võitsid Kirti Rebane SK Saue Tammed 1:58.56 ja Elo Saue OK Ilves 2:10.02.
Ülejäänud võistlusklassides parimateks olid Raido Mitt OK Põlva Kobras, Katrin Vinkel OK West, Kristjan Linnus Värska OK Peko, Evely Kaasiku JOKA, Martin Sulg JOKA, Kristel Sibul OK Põlva Kobras, Margus Klementsov SK Mercury, Heidi Sild OK West, Dmitri Shved SRD SK, Jana Kink OK Kape, Tenno Alamaa OK Orvand, Marje Viirmann Harju KEK RSK, Tiit Tali OK Ilves, Kersti Ehala JOKA, Jüri Rokko, Marje Tobreluts OK Põlva Kobras, Tiit Tatter TON, Anu Saue HOK, Peep Koppel OK Kooperaator, Anne Jundas RSK Jõhvikas, Georg Sooberg OK Võru, Heino Mardiste OK Kape.