Uudis

Õppimisvõimalus Otepää Spordigümnaasiumis.

Audentese Spordigümnaasiumi Otepää filiaali orienteerumise erialal on avanenud võimalus ühel õpilasel kandideerida kooli õppima asumiseks. Õppima saab asuda gümnaasiumi klassidesse, kas 10., 11. või 12.klassi. Koolis õppimist toetab riik (tasuta majutus, toitlustamine, treeningud). Spordigümnaasiumi orienteerumistreeneriks on Vallo Vaher.
Ootame Spordigümnaasiumisse õppima noori, kellel on orienteerumises kõrged sportlikud eesmärgid ja tahe need eesmärgid ellu viia. Spordigümnaasium pakub selleks häid tingimusi, mis võimaldab õppimist ja kõrgel tasemel sportlikku ettevalmistust omavahel siduda. Ehk nagu ütles Eesti orienteerumisjooksu juunioride – ja noortekoondise ning Spordigümnaasiumi treener Vallo Vaher, et „tippu pürgival noorel oleks rumal ära öelda võimalusest osaleda tasuta pakutavas pikaajalises treeninglaagris, kus on korraldatud ka õppimisvõimalus“.

Täpsem info ja sooviavalduse esitamine Eesti Orienteerumisliit, e-post eol@orienteerumine.ee , tel 5052240 või Vallo Vaher, e-post valtsvaher@yahoo.com , tel 5250653.
Sooviavalduste esitamise tähtaeg on 14.oktoober 2011.