Uudis

EOL suusaO noorte karikasarja avaetapid toimusid Lätimaal

EOL suusaO noorte karikasarja avaetapid toimusid Lätimaal

EOL suusaorienteerumise noorte karikasarja avaetapid toimusid Lätis, Madonas. Kahel võistluspäeval oli stardis kokku 143 noororienteerujat. Kahe etapi järel asusid noorte karikasarjas liidriteks MN12 klassides Kasparas Sulcys (Leedu) ja Monika Badema (Läti), MN14 klassides Edgaras Ustinovs (Läti) ja Kristel Kõivo (OK Põlva Kobras), MN16 klassides Karl Martin Alnek (OK Ilves) ja Doris Kudre (Värska OK Peko) ning MN18 klassides Janis Baunis (Läti) ja Milda Radziovanaite (Leedu).
Samas toimunud Eesti-Läti orienteerumisliiga võistlustel võidutsesid avapäeval eliitklassis Andris Kivlenieks (Läti) ja Ramune Arlauskiene (Leedu) ning juunioridest Asso kesaväli (Rakvere OK) ja Evely Kaasiku (OK JOKA). Teisel päeval noppisid võidu meestest Priit Randman (Rakvere OK), naiste ja naisjuunioride seas kordasid oma võitu Ramune Arlauskiene ja Evely Kaasiku ning meesjuunioridest võitis Nauris Raize (Läti). Kõik tulemused leiad võistluste kodulehelt aadressil http://www.okarona.lv
EOL suusaorienteerumise noorte karikasari jätkub 4.-5.veebruaril meistrivõistlustega ja Eesti-Läti liiga järgmised osavõistlused toimuvad 11.-12.veebruaril koos Eesti meistrivõistlustega.