Uudis

Tõnis Erm rattaorienteerumise MK etapil kuues.

Tõnis Erm rattaorienteerumise MK etapil kuues.

Täna sõideti rattaorienteerumise maailma karikasarjas Lõuna-Poola mägedes Duszniki-Zdroj linnas sprinti, kus eestlased näitasid häid tulemusi:Tõnis Erm sai 6. ja Margus Hallik 11. koha.

Tulemused (6,3km; 21KP; 140 tõusumeetrit): 1.Luca Dallavalle ITA 19.16. 2.Jussi Laurila FIN 20.00. 3.Frantisek Bogar CZE 20.08. 6.Tõnis Erm 20.48. 11.Margus Hallik 21.11. 53. Alar Viitmaa 25.48. 55. Arbo Rae 26.18.

Seejuures ei olnud eestlaste sooritused kaugeltki ideaalsed: Tõnise minekut sprindi kohta suurtel tõusuetappidel pärssis oluliselt põetav külmetushaigus ja muidu taas head füüsilist minekut näidanud Margus tegi ühe enam kui minutilise teevaliku vea, mis maksis esikolmiku koha. Siiski andis üldjoontes korralik orienteerumissooritus meie meestele kõrged lõppresultaadid.

Homme ja ülehomme on kavas mägistel maastikel lühirada ja ühisstardist peetav tavarada