Uudis

Šveitsis algas MM sprindi eeljooksudega

Šveitsis, Lausanne’is, algas tänavune orienteerumisjooksu MM. Täna hommikul joostud eeljooksudes oli Eesti väljas 3 naisega, kellest edasi 45 parema sekka jõudis ainult Annika Rihma, kes oli oma eeljooksus 13., kaotust võitjale 48 sekundit. Kirti Rebane jäi finaalist välja kõige napimalt, kaotades 1 sekundiga viimasena finaali viinud 15. kohale oma eeljooksus. Liis Johanson oli oma eeljooksus 22., finaalipääsust jäi puudu 52 sekundit. Suurfavoriit Simone Niggli oli oma eeljooksus teine, kaotades 3 sekundit Helena Janssonile Rootsist. Ülejäänud kahe eeljooksu võitjateks olid Lizzie Ingham Suurbritanniast ja Annika Billstam Rootsist.

Eesti meestest keegi sprindidistantsil ei võistle. Eeljooksude võitjad olid Frederic Tranchand Prantsusmaalt, Matthias Merz Šveitsist ja Adam Kovacs Ungarist.

Sprindi finaalid algavad täna õhtul kl 17 eesti aja järgi, korraldajad lubavad kodulehel nii gps-jälgimist, videoülekannet kui loomulikult ka on-line tulemusi.
Vt. http://woc2012.ch