Uudis

Kandidaadid EOL juhatuse (asendus)liikmete valimisel

EOL juhatuse liikmed Jaan Tarmak ja Timmo Tammemäe on esitanud avalduse, milles paluvad end vabastada EOL juhatuse liikme kohustustest, seoses oluliselt suurenenud töö- ja ajamahuga Tallinna O-nädala võistluste korraldamise ettevalmistamisel.
Vastavalt EOL põhikirjale asendatakse tagasiastunud juhatuse liikmed järgmisel üldkogul. Seoses sellega toimub 2012.aasta EOL sügisesel üldkogul kahe juhatuse (asendus)liikme valmised.
EOL liikmesklubide poolt on kahe EOL juhatuse (asendus)liikme valimisele üles seatud kolm kandidaati. Need on Aleksandr Šved, Raivo Rõõm ja Mihkel Järveoja.
EOL juhatuse liikmete valimine toimub EOL sügisese üldkogu teisel päeval, 18. novembril. Enne valimisi saavad juhatuse liikmekandidaadid tutvustada ennast ja oma võimalikke tegevusvaldkondi juhatuse töös. Juhatuse liikmete valimine on salajane ja toimub valimissedelitega.