Uudis

EOL esitas klubide koondvaliku Eesti parimate sportlaste valimisele

Eesti Orienteerumisliidu klubide koondvalik Eesti 2012.aasta parimate sportlaste valimisel, mis esitati Eesti Olümpiakomiteele, oli järgmine:
Aasta meesportlased (esiviisik) – Heiki Nabi, Gert Kanter, Nikolai Novosjolov, Lembit Aaslav-Kaasik ja Martti Aljand. Aasta naissportlased – Kaia Kanepi, Triin Aljand, Grete Treier, Jelena Glebova ja Kaisa Pajusalu. Aasta võistkonnad – Eesti sõudmise neljapaat, Eesti rallipaar Ott Tänak-Kuldar Sikk ja Eesti rogaini meeskond Rain Eensaar-Silver Eensaar. Aasta treenerid – Henn Põlluste, Matti Killing ja Vesteinn Hafsteinsson. Aasta edukamad noorsportlased – Anett Kontaveit, Taaniel Tooming, Grete Gaim, Rene Zahkna ja Rasmus Mägi. Silmapaistvamad spordialaliidud – Eesti Sõudeliit, Eesti Jalgratturite Liit ja Eesti Vehlemisliit.
2012. aasta parimate valimine on kõigile soovijaile avatud kuni 20. detsembri õhtunl kella 18.00-ni. Tee oma valik EOL-i kodulehelt ja ära unusta ka meie ala parimaid.