Uudis

Daisy Kudre oli edukas Põhjamaade juunioride karikavõistlustel

Soomes Lappeenrantas toimuvatel kõrgetasemelistel suusaorienteerumise võistlusel esinesid Eesti sportlased edukalt. Üle 400 osavõtjaga võistlustel pakkusid konkurentsi Põhjamaade noorte ja juunioride koondised ning Eesti ja Venemaa sportlased.
Kahepäevasel võistlusel sõideti avapäeval ühisstardist tavarajal ja teisel päeval lühirajal.
Naisjuunioride koknurentsis oli edukas Daisy Kudre, kes ühisstardist tavaraja võistlusel lõpuosas kahe Rootsi ja ühe Norra neiuga konkureerides suutis võistluse võita ja lühirajal saavutas 3.koha. See tagas talle Põhjamaade juunioride karikavõistluste koondarvestuses 2.koha.
Meeste põhiklassis tegi head sooritused Even Toomas, kes lõpetas mõlemal päeval III kohaga ja saavutas kokkuvõttes II koha. Samas pidasid soomlased ka noorte katsevõistlusi tiitlivõistlustele pääsuks ja tihedas konkurentsis saavutas Doris Kudre W16 klassis tavarajal 3.koha ja oli lühitajal neljas ning koondarvestuses kuulus talle III koht.
Teisi eestlaste tulemusi:
Kaisa Rooba N14 I koht , Kristel Kõivo N14 II koht, Ragnar Rooba M12 II koht , Andres Rõõm M14 4.koht , Markus Pais M14 11.koht, Rimmo Rõõm M18 20.koht