Uudis

EOL sõlmis neljaks aastaks koostöölepingu ISC-ga

EOL sõlmis neljaks aastaks koostöölepingu ISC-ga

Eesti Orienteerumisliit ja AS Ilves-Extra sõlmisid neljaks aastateks kootöölepingu, mille alusel võistlevad Eesti orienteerumisjooksu ja suusaorienteerumise koondised aastatel 2013-2016 kodumaise firma AS Ilves-Extra ISC võistlus- ja esindusvormis.
ISC orienteerumis- ja suusariided on kogu maailmas tuntud hea kvaliteediga. Sellest annab tunnustust ka tõsiasi, et maailma absoluutsesse paremikku kuuluv Rootsi orienteerumiskoondis, kes viimasel kahel aastal ISC võistlusriietes võisteldes võitis maailmameistrivõistlustelt 15 medalit, pikendas lepingut ISC-ga nelja aasta võrra.
Loodame, et meie koostöö on edukas ja mõlemapoolselt kasulik ning meie orienteerumiskoondised suudavad oma heade tulemustega pakkuda rahulolu ala fännidele, toetajatele ja koostööpartneritele.