Uudis

Suusaorienteerumise sprindimeistrid on Tiit Toomas ja Daisy Kudre

Suusaorienteerumise sprindimeistrid on Tiit Toomas ja Daisy Kudre

Ida-Virumaal Pannjärve suusakeskuses sõideti täna suusaorienteerumise Eesti meistrivõistluste sprindidistantsid. Lahtistel meistrivõistlustel osales kokku 250 võistlejat, eestlastele pakkusid konkurentsi Läti ja Leedu paremad. Meestest võitis oma esimese individuaalse Eesti meistrikulla Tiit Toomas (OK Peko, 12.32), kes edestas 17 sekundiga Läti koondise esinumbrit Andris Kivlenieksi. Järgnesid Priit Randman (Rakvere OK, 13.06) ja Tõnis Erm (TAOK, 13.28), kes teenisid vastavalt Eesti MV hõbeda ja pronksi.
Naistest võitis samuti Värska klubi Peko esindaja Daisy Kudre (13.51), hõbemedali teenis Piibe Tammemäe (OK Orvand, 14.43) ja pronksi Piret Pärnik (OK Peko, 15.27). Hõbeda- ja pronksivõitja vahele kiilus ennast Leedu koondislane Gabriele Keinaite (15.00).
Juunioridest tulid Eesti meistriteks Kristjan Linnus (OK Peko) ja Evely Kaasiku (JOKA).

Homme võisteldakse samas kohas tavarajal.