Uudis

Even Toomas kaitses tavarajal Eesti meistritiitlit

Ida-Virumaal Pannjärve suusakeskuses võisteldi pühapäeval suusaorienteerumise Eesti meistrivõistluste tavarajal. Meeste põhiklassis arenes tasavägine võistlus tiitlikaitsja Even Toomase (OK Peko) ja Läti koondise liidri Andris Kivlenieksi vahel. Even Toomas juhtis selge eduga eelviimase etapini, kuid tegi siis ligi minutise vea, mis päädis finišis ühesekundilise allajäämisega lõunanaabrile. Ajad vastavalt 49.27 ha 49.28. Eesti meistrivõistluste hõbemedali teenis Tõnis Erm (TAOK) ajaga 51.24 ning pronksi Tarvo Klaasimäe (Rakvere OK) ajaga 52.21.
Juunioridest tulid teist päeva järjest Eesti meistriteks Kristjan Linnus (OK Peko) ja Evely Kaasiku (JOKA).
Naiste põhiklassis ning klassides M18, M45, N14 ja N55 võistlus tühistati ühe kontrollpunkti ebatäpse paigutuse tõttu maastikul. Medalid jagatakse välja järgmisel pühapäeval Valgjärve valla auhinnavõistluste raames, millele eelneb laupäeval esmakordselt sõidetav sprindi paaristeade. Korraldaja kodulehekülg: http://www.kobras.polvamaa.ee/
Registreerimistähtaega on pikendatud 29. jaanuarini.