Uudis

Savernas selgusid esimesed Eesti meistrid sprinditeates

Savernas selgusid esimesed Eesti meistrid sprinditeates

Laupäeval, 2. veebruaril selgitati Savernas OK Kobrase poolt ettevalmistatud huvitavatel radadel Eesti meistrid suusaorienteerumise sprinditeates. See uus võistlusala oli EMV programmis esmakordselt. Teatevõistkonnad koosnesid kahest liikmest, kes kumbki läbisid 3 vahetust.
Meeste põhiklassis kulges esikohaheitlus ettearvatult kahe vendadest koosneva võistkonna vahel. OK Peko võistkond (Tiit ja Even Toomas) ja külalisena osalenud Läti klubi OK Ogre võistkond (Raivo ja Andris Kivlenieks) olid juba esimeses vahetuses konkurentidega minutilise vahe sisse sõitnud. Järgmise viie etapiga vahe eriti suuremaks ei kärisenud, kuid teised kahe tugevama paari omavahelisse heitlusse enam kordagi ei tõusnud. Vennad Toomased suutsid hoida oma edu läbi võistluse ja suurendasid selle finišiks 1.45-ni. EMV hõbe ja pronks kuulusid TAOK meeskonnale koosseisus Toms Veits-Tõnis Erm ja Rakvere OK meeskonnale Tarvo Klaasimäe-Priit Randman.

M21 esineliku ajad:
1. OK Peko 55:50
2. OK Ogre 57.35
3. TAOK 58.26
4. Rakvere OK 59.32

Naiste põhiklassis oli OK Peko naiskond Piret Pärnik-Daisy Kudre teistest peajagu üle ja edestas OK Põlva Kobras naiskonda Maret Vaher-Mirja Virve enam kui 12 minutiga. Pronksmedalid võttis OK Orvand naiskond Triinu Rooni-Piibe Tammemäe.

N21 esikolmiku ajad:
1. OK Peko 61:04
2. OK Põlva Kobras 74.04
3. OK Orvand 75.41