Uudis

Suusaorienteerumise EM sprinditeates Eesti riikidest kuues!

Suusaorienteerumise EM sprinditeates Eesti riikidest kuues!

Läti kõrgeima tipu, Gaizinkalnsi ümbruses peeti täna suusaorienteerumise EM-i esimese alana segasprinditeade. Ühest naisest ja ühest mehest koosnevad teatevõistkonnad läbisid kuus etappi, kumbki võistkonnaliige käis sprindirajal kolm korda. Lakkamatus lumesajus toimunud võistluse esimesel etapil haaras liidrikoha Venemaa III võistkond (Anastassija Kravtšenko-Kirill Veselov) ja hoidis seda kindlalt lõpuni. Järgnesid Rootsi II ja Venemaa I võistkond. Oodatult domineerisid esikümnes Venemaa, Soome, Rootsi, Norra ja Šveitsi võistkonnad. Kolmest Eesti võistkonnast tegi südikaima soorituse Eesti II koosseis Daisy Kudre-Even Toomas, kes platseerusid üldjärjestuses 13. kohale, riikide arvestuses aga nimetatud viie tugevama riigi järel väga hinnatavale kuuendale kohale.
Eesti I võistkond (Piret Pärnik-Tiit Toomas) ja III võistkond (Piibe Tammemäe-Priit Randman) olid 34 võistkonna seas vastavalt 17. ja 19. kohal.
Homme võisteldakse lühirajal ning algavad ka juunioride MM ja noorte EM.
Tänased tulemused: http://www.esoc2013.lv/data/results/12/Results%20-%20All%20Teams.html