Uudis

Im Memoriam Andres Minn (25.07.1957 – 11.05.2013)

Im Memoriam Andres Minn (25.07.1957 – 11.05.2013)

Laupäevane Eesti MV lühirada sai saatuslikuks ühele meie seast – Andres Minnile.
Ikka ja aina vasardab peas mõte, et see ei ole võimalik. Kuidas nii? Miks nii?…
Paljudele meist oli Andres hea tuttav, mõnus võistluskaaslane, klubikaaslane, sõber. Tema jaoks oli orienteerumine, seiklussport, mägimatkamine üks osa elust, mida ta võttis täie hinge ja innustusega. Paljud tema orienteerumis- ja seiklusspordisõbrad on osa saanud paljudest erinevatest sportlikest ja seikluslikest ettevõtmistest, milles ta, kas otseselt või kaudselt eestvedajaks oli. Tema suvekodu Ruusal oli paljudele orienteerumissõpradele kui kokkusaamispaik, kus võisteldi, treeniti, peeti plaane või lõõgastuti ja heietati mõnusa huumoriga pikitud jutte. Tema ja ta firma Mountain Loghome OÜ on olnud toeks mitmetele orienteerumisüritustele ja orienteerujatele.
Ta oli sihikindel ja visa mees, kes kunagi kergelt alla ei andnud. Ka oma viimasel rajal võitles ta kindlasti lõpuni, aga seekord tahtis saatus teisiti.