Uudis

Tõnis Erm saavutas rattaorienteerumise EM-il lühirajal viienda koha

Tõnis Erm saavutas rattaorienteerumise EM-il lühirajal viienda koha

Täna Poolas Zamoscis toimunud rattaorienteerumise Euroopa meistrivõistlustel saavutas Tõnis Erm ajaga 53.12 viienda koha, kaotades Euroopa meistriks tulnud venelasele Valeri Gluhhovile 3.19. Hõbemedali sai Pekka Niemi Soomest kaotusega võitjale 1.38 ja pronksi Jiri Hradil Tšehhist 1.53 allajäämisega.

Teiste Eesti meeste tulemused: 25. Margus Hallik +12.01, 28. Lauri Malsroos +12.39, Taaniel Toomingu tulemus tühistati märke puudumise tõttu ühes kontrollpunktis.

Juunioride arvestuses saavutas Kristjan Linnus 10. Ja Paul Nestor 18. koha.

Peale tänast ka MK etapiks olnud võistlust hoiab Tõnis Erm MK arvestuses esikolmiku kohta. Homme sõidetakse teatesõidud, kus Eesti esimene meeskond läheb rajale järjekorras Lauri Malsroos, Margus Hallik ja Tõnis Erm.