Uudis

2014.aasta suusaorienteerumise tiitlivõistlused toimuvad Eestis

2014.aasta suusaorienteerumise tiitlivõistlused toimuvad Eestis

Rahvusvaheline Orienteerumisföderatsioon (IOF) kinnitas 2014.aasta suusaorienteerumise juunioride MM, noorte EM ja seenioride MM toimumispaigaks Eesti. Võistlused toimuvad 18.-23. veebruarini 2014 Põlvamaal. Võisteldakse sprindi- lühi- ja tavarajal ning teatesõidus.
Esmalt pidid nimetatud võistlused toimuma Venemaal, Leningradi oblastis, aga kuna Venemaa Orienteerumisföderatsioon soovis võistlused viia varemplaanitust teise võistluspaika ja regiooni, siis tegi IOF ettepaneku, et korraldusõigust võiks taotleda Eesti. Eesti Orienteerumisliit koostöös OK Põlva Kobrase ja teiste Lõuna-Eesti orienteerumisklubidega nõustus korraldama suusaorienteerumise tiitlivõistlusi.
Tiitlivõistlused Eestis annavad meie perspektiivikale juunioride- ja noortekoondisele suurepärase võimaluse võistlelda kodusel maastikutüübil ja viia võistlema täissuuruses komplekteeritud koondis.
Viide IOF koduleheküljele http://orienteering.org/jwsoc-and-wmsoc-2014-to-be-held-in-estonia/