Uudis

Kolm eestlast jooksevad lühiraja finaalis

Kolm eestlast jooksevad lühiraja finaalis

Juunioride maailmameistrivõistlused Tšehhis Hradec Kraloves jätkusid lühiraja eeljooksudega. Võistlejad olid jagatud kolme erinevasse eeljooksu, millest igaühest 20 paremat pääsesid homsesse finaaljooksu. Eesti juunioridest õnnestus A-finaali pääse lunastada kolmel koondislasel.
Neidude eeljooksudes tegid hea jooksu Evely Kaasiku, kes lõpetas oma grupis kaheksandana ja Laura Joonas, kes saavutas 15.koha. Finaaliuks jäi suletuks Madli-Johanna Maidlale ja Triinu Roonile, kes mõlemad olid eeljooksus 27-ndad.
Meesjuunioridest suutis finaalikoha välja joosta Tõnis Laugesaar, saavutades eeljooksus 17.koha. Heino Ollin lõpetas eeljooksu 24.kohaga ja Tanel Papp 56.kohaga.
Lühiraja finaalid joostakse kolmapäeval.