Uudis

Neli eestlast MM-i lühiraja finaalis

Neli eestlast MM-i lühiraja finaalis

Orienteerumisjooksu MM-il Vuokattis selgitati lühiraja 45 paremat meest ja naist, kes võistlevad homme finaalis. Ülimalt tehnilisel ja raske läbitavusega kaljumaastikul oli orienteerumistehnilisi probleeme isegi 22-kordsel maailmameistril Simone Nigglil, kes sai oma alagrupis alles 6. koha. Eesti naistest pääses napilt finaali ainult Anu Åkerman, kes oli oma alagrupis 14., kaotades 3,5 km rajal võitjale 18.22.
Meesteklassis oli konkurents märksa tihedam, kuid finaali said kõik kolm startinud eestlast – Lauri Sild oli 4. (kaotus 4,1 km rajal 2.33), Timo Sild 9. (2.50) ja Olle Kärner 14. (4.33).
Homme joostakse lühiraja finaal, meeste võistlus algab kell 13.10 ja naiste oma kl 15.05. Otseülekannet on teleri vahendusel võimalik vaadat Soome TV2 ja Läti TV vahendusel, samuti saab seda jälgida MM-i koduleheküljel.