Uudis

Eesti meistrid tavarajal on Lauri Sild ja Viivi-Anne Soots

Eesti meistrid tavarajal on Lauri Sild ja Viivi-Anne Soots

Tänavused Eesti meistrid tavarajal selgitati Valgamaal Päidlapalus. Suhteliselt raske läbitavusega tehniline maastik eraldas selgesti terad sõkaldest. Naiste põhiklassis olid teistest selgelt üle ülikogenud Viivi-Anne Soots ja Kirti Rebane klubist Saue Tammed. Tasavägiselt kulgenud võistluse 8,6 kilomeetrisel rajal lõpetasid nad aegadega vastavalt 1:09.01 ja 1:10.06. Pronksmedali teenis Eveli Saue Tartu klubist Ilves ajaga 1:18.50.
Meeste 13,5 kilomeetrisel rajal oli medalikolmik klass omaette. Kevadel lühirajal oma esimese individuaalkulla võitnud Lauri Sild (OK Võru) juhtis võistlust algusest lõpuni, kuid tema vend Timo Sild ja vanameister Olle Kärner (Kaitsejõudude SK) hoidsid pinget üleval võistluse lõpuni. Finišis oli kolmiku lõppjärjestus samasugune nagu lühirajal: 1. Lauri Sild 1:20.40, 2. Timo Sild 1:21.03, 3. Olle Kärner 1:23.32.
Juunioridest tulid Eesti meistriteks Tõnis Laugesaar (Rakvere OK) ja Kaisa Raudkepp (OK Peko).