Uudis

Teateorienteerumises võidutsesid Võru naised ja Saue mehed

Teateorienteerumises võidutsesid Võru naised ja Saue mehed

Tänavused Eesti meistrid teateorienteerumises selgitati Valgamaal Päidlapalus 26 meeskonna ja 14 naiskonna osavõtul. Naistest võitis esmakordselt OK Võru noor naiskond koosseisus Laura Joonas, Eleri Hirv ja Kerstin Uiboupin, kes edestas ligi nelja minutiga Põlva Kobrast (Kristiine Aluvee, Maret Vaher, Annika Rihma) ja ja enam kui kuue minutiga OK Kape naiskonda (Jana Kink, Marili Zimmermann, Margret Zimmermann).
Meesteklassis pidi tiitlikaitsja, Eesti Kaitsejõudude Spordiklubi meeskond, katkestama kui Olle Kärner teises vahetuses oma põlve vigastas. Võitu sai üle mitme aasta maitsta Saue Tammede meeskond koosseisus Alar Abram, Andreas Kraas ja Peeter Pihl. Nende edu teisena lõpetanud OK Võru (Jaagup Truusalu, Markus Puusepp, Lauri Sild) ees oli 4.03 ja kolmandaks tulnud OK Ilvese (Kristo Heinmann, Tauno Tiirats, Kenny Kivikas) ees 4.41.