Uudis

Eesti noormeestele rattaorienteerumise juunioride MM-hõbe

Eesti noormeestele rattaorienteerumise juunioride MM-hõbe

Rattaorienteerumise juunioride MM-il said Eesti noormehed hakkama meeldiva eneseületusega, lõpetades Prantsusmaa järel teisena. Prantslased koossesisus Yoann Courtois, Jacques Schmidt-Morgenroth ja Cedric Beill olid ajaga 2:05.31 omaette klassist. Eesti meeskonna avavahetuse sõitja Paul Nestor tegi suurepärase soorituse ja saabus teatevahetusse teisena. Tõnis Laugesaar ja Kristjan Linnus suutsid seda kohta hoida ning lõpetada hõbedal 6:56 pärast prantslasi. Pronksi pälvisid rootslased.
Naisjuunioride klassis pälvis võidu Vene naiskond koosseisus Darja Mikrjukova, Tatjana Oborina ja Svetlana Poverina läbisid raja ajaga 1:52.22. Eesti neiud Kärt Kürsa, Doris Kudre, Daisy Kudre lõpetas kuuendana.
MM lõpeb homme tavarajaga Valgehobusemäel.