Uudis

Eesti meistrid pikal rajal on Kristo Heinmann ja Kirti Rebane

Eesti meistrid pikal rajal on Kristo Heinmann ja Kirti Rebane

Tänavused viimased Eesti meistrimedalid orienteerumises jagati välja pikal rajal Värska vallas Nedsaja külas. Orienteerumisklubi Peko korraldatud võistlusel startis 250 orienteerujat, kes said nautida mõnusat jooksuilma ja tublisti põnevust, sest võistlus toimus ühisstartidega. Mees-mehe võistluses tuli 27,2 km pikkusel rajal Eesti meistriks 24-aastane Kristo Heinmann (OK Ilves) ajaga 2:39.53. Hõbe- ja pronksmedal läksid Saue Tammede kogenud raudvarale – Andreas Kraasile ja Marek Nõmmele, ajad vastavalt 2:40.55 ja 2:41.41. Naiste 16,5 km pikkusel rajal täiendas oma rikklaikku medalikollektsiooni kullaga Kirti Rebane (Saue Tammed) ajaga 2:08.51. Hõbemedali pälvis Eleri Hirv (OK Võru) ajaga 2:09.40 ja pronksi Liina Palu (OK Kooperaatoro) ajaga 2:12.50.
Juunioridest tulid Eesti meistriteks Tõnis Laugesaar (Rakvere OK) ja Kaisa Raudkepp (OK Peko).