Uudis

Tõnis Laugesaar ja Evely Kaasiku Baltic Junior Cup’il hõbedal

Espoo lähedal Nuuksio rahvuspargis toimus täna Baltic Junior Cup tavarajavõistlus. Sellel iga-aastasel võistkondlikul noortematšil osalevad Eesti, Läti, Leedu, Poola, Lõuna-Rootsi, Rootsi Smålandi maakonna ja soomerootslaste noortekoondised (klassid MN16-MN20). Võistlusmaastik oli meeldivalt soomelik – hea läbitavusega, rohkete kivide ja kaljudega ning ulatuslike avakaljupindadega. Vähese põhjamaades jooksmise kogemusega noortele oli see väga tõsine väljakutse. Avapäeval tegid eestlastest parimad etteasted Tõnis Laugesaar ja Evely Kaasiku juunioride klassides, kes saavutasid teised kohad. Laugesaar kaotas võitjale vaid 14 sekundiga, Kaasiku 1.11. Pjedestaalikohale olid lähedal ka neljandanaa lõpetanud Margret Zimmermann klassis N18 ja kuuendana lõpetanud Kaisa Raudkepp klassis N20. Teistes klassides olid meie parimad: M18 – 9. Heino Ollin, M16 – 17. Lauri Pähn, N16 – 10. Emily Raudkepp.
Homme toimuvad 6-etapilised teatejooksud segavõistkondade vahel, kus igas võistkonnas on üks esindaja igast võistlusklassist.
Korraldajate kodulehel on tulemused, GPS-jälgimine, spiikeriheli jms.