Uudis

Kahekordne maailmameister Tõnis Erm asub heitlema MK üldvõidu eest.

Kahekordne maailmameister Tõnis Erm asub heitlema MK üldvõidu eest.

Tänavuse hooaja rattaorienteerumis MK sarja finaaletapid toimuvad nädalavahetusel Portugalis. Meeste MK sarja liidrina asub viimastel etappidel starti tänavuse aasta kahekordne maailmameister Tõnis Erm. Konkurents MK üldvõidu eest on meeste seas väga tihe, sest esiviisikut lahutab vaid 26 punkti. Eesti rattaorienteerumise koondise treener esindaja Arbo Rae sõnul on Tõnis Erm valmis heitlema MK üldvõidu eest, kuigi kahel viimasel etapil ei ole kavas tema lemmikdistantsi – sprinti. Lisaks Tõnis Ermile on Portugalis stardis kõik maailmameistrivõistluste Eesti pronksise teatemeeskonna liikmed. Lauri Malsroos stardib MK finaali tava- ja lühirajale MK üldarvestuse 14.kohalt ja Margus Hallik on hetkel 27.kohal. Lisaks individuaalvõistlusele osaletakse teatesõidus, kus Eesti on riikide arvestuses kümnendal kohal.
MK finaalvõistluste avastart on reedel tavarajal ja järgnevatel päevadel võisteldakse lühirajal ning teatesõidus segavõistkondadele.