Uudis

Daisy Kudre ja Priit Randman MK sprinditeatevõistlusel 18. kohal

MK sari jätkus neljapäeval esimese võistkondliku alaga – sprinditeatevõistlusega, kus nii nais- ja meesvõistlejal tuli läbida kolm korda umbes 10 minuti pikkune rada. Eesti oli võistlustules kahe võistkonnaga.
Võistluse võitis Soome ajaga 1.01.33, kus väga tugevat sõitu tegi Milka Leppäsalmi ja ankruetapil tõi võistkonna võidukalt finishisse viimaste aastate valitseja Staffan Tunis. Eesti võistkond koosseisus Daisy Kudre ja Priit Randman saavutas 18. koha ajaga 1.08.51.
Homme starditakse ühisstardiga pikale rajale.

Kuna kolmapäevased lühiraja tulemused tühistati märkesüsteemi häirete tõttu, siis tuleb lühirajavõistlus kordamisele algselt puhkepäevaks planeeritud laupäeval. Seega ootab maailma suusaorienteerumistippe tõsine väljakutse: neli võistlust nelja päevaga. Ilmateade lubab Yllase kanti laupäevaks kuni 20 kraadi pakast.

Raul Kudre, Eesti koondise treener-esindaja