Uudis

IOF inspektor tutvus Põlvas tiitlivõistluste ettevalmistustega

Rahvusvahelise Orienteerumisliidu inspektor tutvus Põlvas tuleva aasta suusaorienteerumise tiitlivõistluste ettevalmistustega

Eestisse viibis kolmepäevasel visiidil Rahvusvahelise Orienteerumisliidu inspektor Per Frost Rootsist. Ta tutvus tuleva aasta 18.-23.veebruaril Põlvas toimuvate suusaorienteerumise juunioride ja veteranide maailmameistrivõistluste ja noorte Euroopa meistrivõistluste korraldamise hetkeseisuga. Korraldajad orienteerumisklubist Põlva Kobras ja Eesti Orienteerumisliidust tutvustasid inspektorile tiitlivõistluste majutus- ja toitlustuskohti, võistluskeskuse ruume Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses, tseremooniate asukohta Põlva Lootospargis ning võistlusmaastikke Kadajal ja Mammaste Tervisespordikeskuses. Samuti vaadati üheskoos üle võistlusradade võrgustiku hetkeseis ja rajameistrite ideed rajaplaneeringuteks.

Rahvusvaheline Orienteerumisföderatsioon kinnitas juba suvel tuleva aasta noorte, juunioride ja veteranide tiitlivõistluste korraldajamaaks Eesti ja võistlusmaastikeks Põlva ümbruse metsad. Kuni 20-aastased juuniorid ja kuni 17-aastased noored võistlevad kokku neljal medalidistantsil ja veteranidel, kelle hulka kuuluvad 35- kuni 85-aastased võistlejad, on kavas 3 distantsi.

Kokku on nädala jooksul Põlvasse oodata umbes 700 orienteerujat 20st erinevast riigist. Lisaks toimub kahel viimasel päeval Mammastes kõrgetasemeline avatud võistlus kõikidele soovijatele, kus meeste ja naiste põhiklassides jagatakse lühirajal ka maailma edetabeli punkte.

_________________________
OK Põlva Kobras