Uudis

Aasta Sportlane 2013 hääletus

Aasta Sportlane 2013 hääletus

Eesti Olümpiakomitee kutsub kõiki huvilisi Aasta Sportlane 2013 hääletusele EOK kodulehel www.eok.ee

EOK kodulehel on ka EOK poolt esitatud Aasta Sportlane 2013 hääletuse kandidaatide valik. Kuigi Eesti Orienteerumisliit tegi Eesti Olümpiakomiteele ettepaneku, et EOK poolt esitatavas parimate sportlaste valikus oleks nimetatud meestest ka kahekordne rattaorienteerumise maailmameister Tõnis Erm, võistkondadest kahekordsed rogaini maailmameistrid Silver ja Rain Eensaar ning rattaorienteerumise MMi pronksine teatemeeskond, siis paraku EOK neid ettepanekuid ei arvestanud. Vaid Daisy ja Doris Kudre pääsesid noorsportlaste valimisel EOK kandidaatide lehele.

Samas ei tasuks ikkagi ära unustada ka orienteerumise selle aasta kangelasi. Igaühel on hääletamisel võimalus oma arvamuse kohaselt lisada sportlasi Aasta Sportlane 2013 hääletusvormile.
Kutsun kõiki orienteerumishuvilisi osalema Eesti Sportlane 2013 hääletusel.