Uudis

Suusaorienteerumise MK sari jätkus Norras.

Suusaorienteerumise MK sari jätkus Norras.

Suusaorienteerumise MK sari jätkus peale kuupikkust pausi Norras, Hamaris, ühisstardist lühirajaga. Eesti võistkond oli esindatud kahe nais- ja kahe meesvõistlejaga. Pärast Eestit kummitanud lumepuudust avastati ennast Norra kaunite lumiste mägede vahel 10-kraadises ideaalses suusailmas.
Eestlaste parima tulemuse eest hoolitses Daisy Kudre, kes saavutas 15. koha kaotades võitjale, rootslanna Tove Alexanderssonile, 5.57. Teine eestlanna, Evely Kaasiku, eksis raja algusosas, kuid lõpp läks ilusti ja tasuks 23. koht
Meestest jäi napilt esikolmekümnest välja Priit Randman, kes saavutas 31. koha. Võitis MK-sarja liider Andrei Lamov Venemaalt . Ilmar Udam saavutas 33. koha.
Samas toimuval Põhjamaade noorte matshil saavutas Doris Kudre kuni 18-aastaste tüdrukute seas 2. koha.
Homme on kavas sprindidistantsid.

Raul Kudre