Uudis

Avadistantsil võidutses EMi korraldajamaa

Avadistantsil võidutses EMi korraldajamaa

Täna algasid Tjumenis suusaorienteerumise Euroopa MV sprindi segateatega. Eesti oli esindatud kolme võistkonnaga. Väga kiirel ja füüsiliselt nõudlikul rajal, kus iga võistleja läbid 3 vahetust, võttis tasavägises heitluses võidu Venemaa (Yulija Tarasenko-Vladimir Barchukov)ajaga 59.17, Bulgaaria (Stanimir Belomazhev, Antoniya Grigorova-Burgova) kaotas 6 sekundiga ja Rootsi (Erik Rost, Tove Alexandersson) 11 sekundiga. Eesti võistkonnad jäid liidergrupist maha juba avavahetuses ja esimene võistkond koosseisus Priit Randman ja Daisy Kudre lõpetas riikide arvestuses 8.kohaga (üldjärjestuses 23.koht). Eesti III võistkond koosseisus Ilmar Udam ja Doris Kudre saavutasid üldjärjestuses 26.koha. Eesti II võistkonna sõitja Asso Kesaväli, kes sõitis koos Eveli Kaasikuga, lõhkus suusa ja võistlus tuli pooleli jätta.
Homme on kavas individuaalsed sprindidistantsid.
TV ülekannet võimalik jälgida ka arvuti kaudu www.esoc2014.ru