Uudis

Rootsi orienteerumistalent võidutses ka suusaorienteerumise EMil

Rootsi orienteerumistalent võidutses ka suusaorienteerumise EMil

Suusaorienteerumise Euroopa meistrivõistlused Venemaal, Tjumenis jätkusid pärast puhkepäeva lühiraja võistlusega. Naiste 7,5 km ja 20 KP-ga rajal võidutses Rootsi noor orienteerumistalent Tove Alexandersson, kes oli võitnud ka paar nädalat varem Türgis toimunud orienteerumisjooksu MK avaetapi. Hõbe- ja pronksmedalivõidud läksid soomlannadele Mira Kaskinenile ja Sonja Mörskyle. Eestlastest saavutas parimana Daisy Kudre 21. koha, Evely Kaasiku saavutas 27.koha ja Doris Kudre 31.koha.
Meeste 8,5 km ja 21 KP-ga rajal võtsid kaksikvõidu venelased Vladimir Barchukov ja Andrey Lamov. Pronksile sõitis end norrakas Hans Jørgen Kvåle. Eesti meeste kohad olid 33. Priit Randman, 35. Asso Kesaväli ja 38. Ilmar Udam.
Homme sõidetakse EMil teatesõidud.