Uudis

Daisy Kudre kordas sõjaväelaste MMil pronksmedalivõitu

Daisy Kudre kordas sõjaväelaste MMil pronksmedalivõitu

Soomes Sodankyläs toimusid 52. Sõjaväelaste maailmameistrivõistlused suusaorienteerumises. Naiste lühiraja võistlusel kordas Daisy Kudre oma eelmise aasta pronksmedalivõitu. Kaksikvõit läks seekord Venemaale, võitis Tatiana Rvacheva ajaga 40.18 ja järgnes Tatiana Vlasova 40.41. Daisy Kudre lõpetas ajaga 42.05. Meeste võistluses võidutses taaskord paljukordne maailmameister Eduard Khrennikov Venemaalt, ajaga 45.56. Järgnesid tänavuse talve Euroopa meister Stanimir Belomazhev Bulgaariats 46.12 ja Tero Linnainmaa 47.37. Eestlastest sai ainsana tulemuse kirja Priit Randman, kes lõpetas 20.kohaga. Asso Kesaväli ja Lauri Malsroos pidid võistluse katkestama varustuse purunemise tõttu.