Uudis

Margus Hallikule rattaorienteerumise Balti MV pronksmedal

Margus Hallikule rattaorienteerumise Balti MV pronksmedal

Leedus Kura säärel toimusid rattaorienteerumise Balti meistrivõistlused. Võistlusteks oli valitud vähekasutatud Kura sääre põhjaosa, kus tiheda teedevõrguga metsamaastikul oli maha märgitud nõudlikud rajad.

Kahepäevase võistlusee kokkuvõttes võitis Margus Hallik orienteerumisklubist LU-S pronksmedali. Balti meistriks tuli meestest Jonas Maišelis Leedust, hõbedale sõitis tema kaasmaalane Regimantas Kavaliauskas. Eestlastest olid veel Alar Viitmaa 5., Marek Karm 7. ja Paul Nestor 11. kohal. Naiste arvestuses oli põhialana suusaorienteerumist harrastav Daisy Kudre Värska OK Pekost 5. kohal.

Arbo Rae
rattaorienteerumise koondise treener-esindaja
Eesti Orienteerumisliit