Uudis

Orienteerumise MM-i sprindis pooled eestlased finaalis

Orienteerumise MM-i sprindis pooled eestlased finaalis

Täna hommikul algas tänavune orienteerumise MM sprindi eeljooksudega Veneetsias. Iga riik sai välja panna kolm meest ja kolm naist. Kuuest võistlustules olnud eestlasest pääsesid oma eeljooksus 15 parema sekka ja sellega õhtusesse finaali Evely Kaasiku, Liis Johanson ja Sander Vaher. Neist parima koha, üheksanda, jooksis välja Sander Vaher, kes kaotas 3,5 km pikkusel rajal võitjale vaid 24 sekundit. Samas eeljooksus jäi üllatusena napilt finaaliukse taha tiitlikaitsjast soomlane Mårten Boström.
Liis Johanson ja Evely Kaasiku lõpetasid oma eeljooksudes vastavalt 13. ja 14. kohaga, kaotades võitjale 2.03 ja 1.13.
Finaali ei pääsenud eestlastest seekord Kenny Kivikas (20. koht, kaotus võitjale 1.11), Kristo Heinmann (20., 1.01) ja Kirti Rebane (19., 1.38).

Finaalvõistlused algavad täna eesti aja järgi kl 16.20 (naised) ja 17.25 (mehed).